Omakotitalon myynnissä

Omakotitalo myydessä ja varsinkin jos rakentaa omakotitalon nimenomaan myyntitarkoitukseen, on hyvä ottaa jo lähtökohtaisesti myyntiin vaikuttavia seikkoja huomioon. Sijainti on ensisijaisen tärkeä elementti: talo menee varmasti paremmin kaupaksi, jos se sijaitsee lähellä palveluita. Toisaalta myös ympäristön rauhallisuutta yleensä arvostetaan. Nykyaikana ihmiset pitävät myös esimerkiksi siitä, että talo on maalämmitetty ja sisältä mukavan tilava ja valoisa.

10 Dec 2018

Vapautta elämiseen

Tervetuloa omakotitaloasumiseen perehtyvän blogin pariin! Monet haaveilevat jossain vaiheessa elämäänsä muuttavansa omakotitaloon. Omakotitalo onkin hyvin erilainen asumismuoto verrattuna esimerkiksi kerrostaloon, rivitaloon tai paritaloon. Omakotitaloon liittyy paljon vastuuta, sillä hoidettavana on monenmoisia asioita, joista oma piha tai mahdollinen katuosuus eivät ole niistä vähäisimpiä. Toisaalta omakotitalo on ihana rauhan tyyssija, jossa taloyhtiö ei pääse määräämään, eivätkä seinänaapurit valvota pitkin yötä. Juuri tämä vapaus ja tietynlainen idyllisyys houkuttelevat omakotitalon ostamiseen. Monelle omakotitalosta tulee rakas koti monen vuosikymmenen ajaksi, sillä siihen on helppo kiintyä.

Tällä sivustolla on ennen ollut Omakotilehden kotisivu, joka on kuitenkin lopetettu. Nyt sivustolla toimii täysin itsenäinen blogi ilman yhteyttä sivuston aiempaan omistajaan tai siellä olleeseen sisältöön.