Kuinka valitset parhaan leivänpaahtimen uuteen kotiin?

Omakotitalorakentamisessa joutuu monenlaisten päätösten eteen. Kuinka monta huonetta kotiin tulee? Mihin kohtaan kylpyhuone sijoitetaan? Millainen keittiö uuteen kotiin tulee? Millaisia materiaaleja suositaan kodin lattioissa ja seinissä? Kuinka kodin valaistus hoidetaan? Nämä ja monta muuta asiaa joudutaan päättämään rakennustöiden edetessä ja jo ennen niitä. Kun koti on vihdoin valmis, on aika alkaa sisustaa uutta kotia. Tällöin vastaan tulee esimerkiksi sellaisia kysymyksiä kuin millaiset verhot sopivat kodin tyyliin ja kuinka valitsen parhaan leivänpaahtimen uuteen kotiini. Jälkimmäiseen kysymykseen perehdytään tässä artikkelissa.

Valitse käyttötarkoituksen mukaan

Leivänpaahdin uuteen kotiin kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Suurperheeseen paras leivänpaahdin on yleensä hieman erilainen malli kuin sinkulle sopivin malli. Suurperheessä suositaan mallia, jossa voi paahtaa mahdollisimman monta leipäsiivua kerralla ja joka on mahdollisimman nopea. Myös helppo puhdistettavuus on valttia tällaisessa perheessä. Sinkku sen sijaan saattaa arvostaa kaikista eniten leivänpaahtimen ulkonäköä. Hänelle voi olla erityisen tärkeää, että laite näyttää kivalta uudessa keittiössä ja tuo sinne modernia ilmettä.

Valitse testitulosten perusteella

Yksi hyvä tapa valita paras leivänpaahdin on tutustua alan testituloksiin. Esimerkiksi parastestiopas kokoaa yhteen erilaisia testituloksia ja tältä sivustolta löytyy myös hyvä leivänpaahtimiin erikoistunut testi, johon kannattaa tutustua. Sivuston Paras leivänpaahdin 2021: Testi ja vertailu -artikkeli pureutuu suoraan leivänpaahdinten ytimeen! Tässä vertailussa erityisen hyvin menestyi Cuisinart-merkkinen leivänpaahdin, joka sai testiryhmältä pisteet 9,5 ja jonka voi löytää noin 100 eurolla. Toiseksi parhaiten vertailussa menestyi Smeg-merkkinen leivänpaahdin, joka sai testissä arvosanan 9,2 ja jonka voi löytää noin 170 eurolla. Näihin leivänpaahdinmalleihin sekä sivuston kattavaan artikkeliin kannattaa tutustua ensimmäiseksi halutessasi löytää erityisen hyvän leivänpaahtimen uuteen kotiisi!

22 Dec 2021

Vapautta elämiseen

Tervetuloa omakotitaloasumiseen perehtyvän blogin pariin! Monet haaveilevat jossain vaiheessa elämäänsä muuttavansa omakotitaloon. Omakotitalo onkin hyvin erilainen asumismuoto verrattuna esimerkiksi kerrostaloon, rivitaloon tai paritaloon. Omakotitaloon liittyy paljon vastuuta, sillä hoidettavana on monenmoisia asioita, joista oma piha tai mahdollinen katuosuus eivät ole niistä vähäisimpiä. Toisaalta omakotitalo on ihana rauhan tyyssija, jossa taloyhtiö ei pääse määräämään, eivätkä seinänaapurit valvota pitkin yötä. Juuri tämä vapaus ja tietynlainen idyllisyys houkuttelevat omakotitalon ostamiseen. Monelle omakotitalosta tulee rakas koti monen vuosikymmenen ajaksi, sillä siihen on helppo kiintyä.

Tällä sivustolla on ennen ollut Omakotilehden kotisivu, joka on kuitenkin lopetettu. Nyt sivustolla toimii täysin itsenäinen blogi ilman yhteyttä sivuston aiempaan omistajaan tai siellä olleeseen sisältöön.